Hvordan deltager jeg i diskussionen?

Fra Levendekultur
Spring til navigation Spring til søgning

Har du en kommentar til et bidrag i fortegnelsen, er du velkommen til at skrive dit indlæg i fanebladet Diskussion til højre for fanebladet Side.


Diskussion faneblad.png


Omhandler dit indlæg en variant af bidraget, er du velkommen til at oprette din beskrivelse som selvstændigt bidrag.

Det er netop formålet med fortegnelsen – at få tegnet et mangfoldigt billede af eksisterende levende kultur i Danmark.

Det kan du gøre her.


I Diskussion kan du klikke Overvåg denne side, hvis du ønsker at modtage en e-mail, hvis andre brugere kommenterer dit indlæg, eller Dansk Folkemindesamling redigerer indlægget.


Dansk Folkemindesamling ved Det Kgl. Bibliotek forbeholder sig retten til at redigere og slette upassende indhold fra diskussioner.

Bemærk venligst, at de filer, herunder billedfiler, du lægger op på Levende Kultur, er at betragte som udgivne under CC BY 4.0 (se for detaljer). Hvis du ikke ønsker, at dine filer kan anvendes af Dansk Folkemindesamling i andre sammenhænge, at de kan udsættes for redigeringer eller de kan blive kopieret, så skal du ikke placere dem her.

Når du opretter indlægget lover du, at du selv har forfattet teksten, har hjemmel til at lægge det op på siden eller har kopieret den fra en public domain-kilde eller en tilsvarende fri kilde. Læg aldrig materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse.